Power Lifting Belt KDK Extra

Power Lifting Belt KDK Extra

Dosing Scoop

Dosing Scoop

Bioform® Chaga Ener-Chi urtedrikke (konsentrat)

BIOFORM® Chaga Ener-Chi

Ved tretthet og mangel på energi.

Virker gunstig på immunsystemet og kan forebygge forkjølelse.

Urteekstrakter blandet med hvit og rød druejuice.

Nå også med Chaga!! Vi har nå tilsatt 25 % chaga ekstrakt i ENER-CHI urtedrikke konsentrat. Dette gjør dette produktet unikt. I tillegg til å gi energi, overskudd og velvære utnyttes også chagaens mange egenskaper.

Chaga (eller Kreftkjuke) er en sopp som vokser på bjørk. Den blir hyllet som "Skogens Diamant". Den har en kaffelignende smak. Chaga har en lang tradisjon i folkemedisinen i Øst Europa og fra urbefolkningen i Nord Amerika.

Chaga Ener-Chi er egnet for idrettsfolk og mosjonister på alle nivå og til alle som ønsker å få litt ekstra ut av hverdagen.

INNHOLD: 250 ml konsentrat.

Urteprodukter bør brukes over tid for å oppnå ønsket effekt. Vi tilbyr derfor en flerpakning til en rimeligere pris slik at du kan få prøve dette produktet over tid.

KJØP 4 - BETAL FOR 3 (og GRATIS frakt).

Skriv gjerne en omtale på nettsiden om din erfaring med produktet.

kr 249,00 kr 216,52
På lager
SKU
2301
  • Kjøp 4 til kr 186,75 kr 162,39 hver og spar 25%

BIOFORM® Chaga Ener-Chi

Vi har nå tilsatt 25 % chaga ekstrakt i ENER-CHI urtedrikke konsentrat. Dette gjør dette produktet unikt. I tillegg til å gi energi, overskudd og velvære utnyttes også chagaens mange egenskaper.

Chaga (eller Kreftkjuke) er en sopp som vokser på bjørk. Den blir hyllet som "Skogens Diamant". Den har en kaffelignende smak. Chaga har en lang tradisjon i folkemedisinen i Øst Europa og fra urbefolkningen i Nord Amerika. En velsmakende drikk som hurtig opptas i kroppen.
• Gir hurtig energi ved anstrengelse eller idrettsprestasjoner.
• Chaga Ener-Chi inneholde urter som gir overskudd og velvære noe som merkes på den fysiske og mentale yteevne for personer i alle aldre under alle forhold.
• Virker gunstig på immunsystemet og kan forebygge forkjølelse.
• Anbefales for idrettsfolk og til alle som ønsker å få litt ekstra ut av hverdagen.

De urte-ekstrakter som finnes i Ener-Chi er nøye utvalgt og tilpasset hverandre i den hensikt å oppnå en maksimal synergieffekt.
• Schisandra (Schisandra sinensis), Kola nøtt (Colae semen), Noni juice (Morinda citrifolia), Grønn te (Camellia sinensis), Rosenrot (Rhodiola rosea), Lakrisrot (Liquiritiae radix), Løvetann (Taraxacum officinale), Rosmarin (Rosmarinus officinalis), Kvann (Angelica archangelica), Tranebær (Vaccinium oxycoccus), Peppermynte (Mentha piperita), Melisse (Melissa officinalis), Timian (Thymus vulgaris), Joshuatre (Yucca brevifolia), Jernurt (Verbena officinalis), Isop (Hyssopus officinalis) og Grapefruktkjerne (også som naturlig konservering).

ANBEFALT DOSERING: 2 spiseskjeer daglig (kan blandes i litt vann).

INNHOLD: 250 ml konsentrat.

PRODUKT NR: 2301

Write Your Own Review
DU ANMELDER:Bioform® Chaga Ener-Chi urtedrikke (konsentrat)
Sist sendt fra vår butikk Bioform® Kelp,Norge